Een 6-baanse snelweg uit je hoofd je hart in - dát doet mantra zingen voor mij

Mantra’s kan je in stilte, mentaal herhalen, neuriënd voor jezelf zingen of in een groep. Het zingen van mantra’s is een eeuwenoude traditie uit India die steeds meer aan populariteit wint vanwege zijn positieve uitwerking. Mantra betekent letterlijk “bevrijding van je mind” en dat kan je voelen. De klank en melodie van elke mantra creëert een bepaalde vibratie die invloed heeft op je energetische lijf waardoor onzuiverheden en hinderlijke gedachtepatronen worden opgelost. Je zakt uit je hoofd in je hart en ervaart de bliss die daar altijd aanwezig is (maar zo vaak bedolven ligt onder al onze beslommeringen en drukke gedachtes). Deze bliss voel je vooral in de stilte ná de mantra.Events & Lessen

Harmonium Lessen & Workshops

Harmonium Lessen & Workshops

Wil je harmonium leren spelen om jezelf te begeleiden terwijl je mantra’s zingt? Of omdat je het in je yogalessen wilt integreren. Dat kan! Ik bied 1 op 1 lessen aan en regelmatig een Workshop Eerste Kennismaking met Harmonium.

Meer informatie
Sweet Sunday Kirtan

Sweet Sunday Kirtan

Mantra singing circles met de Bhakti Groove. *Meestal op zondag, soms ook losse pop-ups maar wel altijd sweet.

Meer informatie
Bhakti Flow - yoga meets kirtan

Bhakti Flow - yoga meets kirtan

Het beste van twee werelden komt hier samen: 1) een fijne vinyasa flow les die je laat landen in je lijf en 2) het zingen van mantra’s in groepsverband (kirtan) waarmee je helemaal thuiskomt in je hart. Je gaat helemaal opgeladen en blij weer naar huis.

Meer informatie