Harmonium Les

Wil je harmonium leren spelen om jezelf te begeleiden terwijl je mantra’s zingt? Of omdat je het in je yogalessen wilt integreren. Dat kan!

In deze tijden – kali yuga, het meest donkere en chaotische tijdperk waar we volgens de yogafilosfie inzitten – is het pad van bhakti-yoga het krachtigste wat we kunnen bewandelen zeggen ze vanuit de bhakti-yoga traditie ;)… ik neem het met een korrel zout, maar geloof het wel, omdat ik de kracht van chanten elke keer ervaar.

Het is een zesbaanse snelweg je hartje in. En wanneer we in ons hart zijn, dan kunnen we op een meer harmonieuze en respectvolle manier met onszelf en anderen contact leggen. Dat is het begin van die mooie wereld, die John Lennon bezingt in Imagine.

De lessen vinden 1-op-1 plaats bij mij thuis in Amsterdam (oud-west) en duren 45-60 minuten. De eerste les is op basis van een vrijwillige donatie. Je mag me geven wat je het waard vond en wat je kan missen.

Als je door het mantra-virus gepakt bent, dan kunnen we na de eerste les afspraken maken over vervolglessen. Ik vertel je graag meer over hoe dat in z’n werk gaat als we elkaar voor het eerst zien.

Aanmelden