Yoga Retreats

Sparkling Pyrenees Yoga Retreat - VOORJAAR
Sparkling Pyrenees Yoga Retreat - VOORJAAR

Voel je weer opgeladen en vrij na een weekje yoga, zon & bergen. Yoga retreat met Karolien & Inge.

Meer informatie
  • Prijs:€ 995,00
  • Locatie:MasVilalte
  • Datum:14 - 20 jun 2020
Sparkling Pyrenees Yoga Retreat - NAJAAR
Sparkling Pyrenees Yoga Retreat - NAJAAR

Voel je weer opgeladen en vrij na een weekje yoga, zon & bergen. Yoga retreat met Karolien & Tanya.

Meer informatie
  • Prijs:€ 995,00
  • Locatie:MasVilalte
  • Datum:28 sep - 4 okt 2020

Anderen over hun ervaringen

Linda
Sparkling Pyrenees

Om mee te gaan met de retreats van Karolien heb je geen argumenten nodig, alleen tijd.

Edo
Sparkling Pyrenees

In een paar woorden een retreat beschrijven waar nooit voldoende woorden voor zijn, dan springen deze woorden eruit; open, liefdevol, verbonden, magische plek! Dit was mijn eerste yoga retreat en heb van ervaren groepsgenoten begrepen dat ik meteen verwend ben met een zeer hoge lat. Dit bleek een dermate goede onderhoudsbeurt voor mezelf, zowel geestelijk als fysiek, dat ik mezelf heb beloofd dit het begin te laten zijn van een lange traditie.

Eva
Coaching

Creative Consciousness straalt van Karolien af. Door met haar te praten, ben ik me bewust geworden van bepaalde beslissingen die ik maak, die zorgen dat ik niet doe wat ik echt wil. Met dit inzicht kon ik dingen gaan veranderen en dat heeft invloed op mijn leven én dat van anderen.

Bas
Sparkling Pyrenees

Mijn eerste retreat. Niet mijn laatste. Prachtig werk met Karolien & Inge en lieve deelnemers. Het heeft me rust gebracht in een heel drukke periode. Goed om mijn lijf weer te voelen en hoe daaraan te kunnen werken…

Ellen
Coaching

Waar ik naar toe wil weet ik, maar soms zie ik niet hoe ik daar kom. Dan is daar gelukkig mijn coach Karolien die door middel van haar doeltreffende vragen altijd weer licht in de duisternis brengt. Daardoor kan ik weer verder lopen en mijn doel bereik. Dat wens ik iedereen!

Florijn
Coaching

Sterke combinatie tussen het stellen van de juiste vragen en het bieden van inspiratie. Het sloot perfect aan op mijn proces. Gecoacht worden door Karolien heeft concrete transformatie teweeg gebracht bij mij. Aanrader!

Muriel
Coaching

Ik heb (nog meer) leren begrijpen hoe manifestatie en law of attraction werkt en in dit jaar m'n dromen waar zien worden! 

Af en toe een mailtje met weetjes over onze events?

Laat dan je e-mail adres hier achter, dan ploft vanzelf eens in de drie of vier maanden een mailtje op je virtuele deurmat.

Velden met * zijn verplicht