Coaching is...

ontdekken wat jij nodig hebt voor de volgende stap.

Coaching

“Bewust een leuk en betekenisvol leven creëren waar je van gaat stralen,”
dat is waar het bij Creative Consciousness Coaching om gaat.

De methode van Creative Consciousness® is ontzettend krachtig en gaat uit van twee basispijlers: 1) wij zijn de creator/schepper van ons eigen leven en om volledig gebruik te kunnen maken van deze kracht moeten we ons 2) bewust zijn van welke gevoelens en overtuigingen ons handelen beïnvloeden.

Hervat de persoonlijke leiding over je leven en voel je vrij & voldaan!

  • Moeite om alles wat je leuk, belangrijk en betekenisvol vindt in een week te proppen?
  • Lastig definiëren wat je écht belangrijk vindt? Of wat je volgende stap moet zijn?
  • Zit je soms te tobben over hoe je nou te weten komt waar je je focus moet leggen?

Dan bieden mijn coachingstrajecten precies de juiste tools om helderheid te scheppen over wat op dit moment jouw aandacht wil. Op basis van deze visie ga je vervolgens bewuste keuzes maken.

In een coachingstraject richten we ons op het creëren van meer helderheid over wat jij écht belangrijk vindt op dit moment. Verbinding maken met diepgewortelde verlangens en behoeften. Voelen wat waar is voor jou op dit moment én in contact komen met jouw innerlijke stem van wijsheid. 

Elke vorm van loopbaan- en levenskeuzes kunnen hierbij aan bod komen. Als je meer helderheid hebt over wat de behoeften van je lichaam en je hart zijn, wordt dat je anker op basis waarvan je nieuwe beslissingen neemt en tegelijkertijd veerkrachtig en flexiebel bent. Je ervaart meer levensvreugde en voldoening in je dagelijkse leven.

Gedurende een coachingstraject krijg je handvatten en tools die je laten zien wat je eerder niet zag. Je wordt je bewust van wat je blokkeert en remt. En met dit nieuwe perspectief op jezelf en je leven ga je aan de slag en ga je creëren wat je écht wilt. 


Samen creëren we een leven waarin je helderheid & voldoening ervaart én:

  • Waar je blij van wordt en energie van krijgt
  • Waarin je moeiteloos je volle en drukke dagen doorkomt en flow ervaart
  • Waarin je je niet laat belemmeren door negatieve gedachten en overtuigingen
  • Dat je krachtig en zelfverzekerd laat voelen

Het is een interessante reis die je in je kracht zal zetten en waarbij ik je begeleid de leiding over je leven weer in eigen handen te nemen, te gaan vertrouwen op je zelf en dit een nieuwe manier van leven te maken.

Ik zie een beeld voor me van een adelaar – in potentie krachtig en sterk – die het liefst zijn vleugels wil uitslaan, maar vergeten is dat hij kán vliegen. Aan het eind van de coachingstraject staat-ie aan de rand van zijn nest met z’n vleugels helemaal uitgeklapt, klaar om het leven tegemoet te vliegen. Dat is wat ik mensen meegeef: vertrouwen en een nieuw perspectief.” ~ Karolien

 

KLAAR OM GECOACHT TE WORDEN?

GRATIS Speed-coaching sessie

Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis en bekijken we vrijblijvend wat coaching voor jou kan betekenen.

Dat wil ik

Kom (weer) in beweging pakket

Vaardigheden voor meer helderheid & voldoening in je dagelijks leven dmv een coachingstraject van 4 maanden.

Lees meer

Diving deep pakket

De grondige aanpak voor meer helderheid & voldoening in je dagelijkse leven dmv een coachingstraject van 8 maanden én een yoga retreat.

Lees meer

Anderen over hun ervaringen

Linda
Sparkling Pyrenees

Om mee te gaan met de retreats van Karolien heb je geen argumenten nodig, alleen tijd.

Edo
Sparkling Pyrenees

In een paar woorden een retreat beschrijven waar nooit voldoende woorden voor zijn, dan springen deze woorden eruit; open, liefdevol, verbonden, magische plek! Dit was mijn eerste yoga retreat en heb van ervaren groepsgenoten begrepen dat ik meteen verwend ben met een zeer hoge lat. Dit bleek een dermate goede onderhoudsbeurt voor mezelf, zowel geestelijk als fysiek, dat ik mezelf heb beloofd dit het begin te laten zijn van een lange traditie.

Eva
Coaching

Creative Consciousness straalt van Karolien af. Door met haar te praten, ben ik me bewust geworden van bepaalde beslissingen die ik maak, die zorgen dat ik niet doe wat ik echt wil. Met dit inzicht kon ik dingen gaan veranderen en dat heeft invloed op mijn leven én dat van anderen.

Bas
Sparkling Pyrenees

Mijn eerste retreat. Niet mijn laatste. Prachtig werk met Karolien & Inge en lieve deelnemers. Het heeft me rust gebracht in een heel drukke periode. Goed om mijn lijf weer te voelen en hoe daaraan te kunnen werken…

Ellen
Coaching

Waar ik naar toe wil weet ik, maar soms zie ik niet hoe ik daar kom. Dan is daar gelukkig mijn coach Karolien die door middel van haar doeltreffende vragen altijd weer licht in de duisternis brengt. Daardoor kan ik weer verder lopen en mijn doel bereik. Dat wens ik iedereen!

Florijn
Coaching

Sterke combinatie tussen het stellen van de juiste vragen en het bieden van inspiratie. Het sloot perfect aan op mijn proces. Gecoacht worden door Karolien heeft concrete transformatie teweeg gebracht bij mij. Aanrader!

Muriel
Coaching

Ik heb (nog meer) leren begrijpen hoe manifestatie en law of attraction werkt en in dit jaar m'n dromen waar zien worden! 

Af en toe een mailtje met weetjes over onze events?

Laat dan je e-mail adres hier achter, dan ploft vanzelf eens in de drie of vier maanden een mailtje op je virtuele deurmat.

Velden met * zijn verplicht