Coaching

“Voluit leven en dat doen wat jíj leuk, betekenisvol en belangrijk vindt,” dat is waar het bij mij altijd om gaat. Ik help jou om (weer) te stralen van levenslust en energie.

Ik baseer mijn coaching onder meer op de pijlers van de methode van Creative Consciousness® : 1) wij zijn de creator/schepper van ons eigen leven (creativity) en om volledig gebruik te kunnen maken van deze kracht moeten we ons 2) bewust zijn van welke gevoelens en overtuigingen ons handelen beïnvloeden (consciousness).

Waarom houden we ons vaak kleiner dan we willen? Waarom wil een deel van ons liever op safe spelen? En hoe ga je daar mee om als je grootse veranderingen wilt manifesteren? Frustrerend toch?

Mijn coachtrajecten - allemaal maatwerk - bieden een oplossing voor bovenstaande vragen en problemen.

Juist omdat het aangaan van de gevoelens die ónder de belemmerende overtuigingen zitten zo lastig is, draaien velen er omheen. Als we de moeilijke en onprettige gevoelens niet aangaan dan biedt coaching naar mijn mening niets meer dan een tijdelijk facelift van je leven en val je binnen de kortste keren weer terug in je ouden patronen. En dat is niet waar ik voor sta!

Ik gun je meer!

Ik gun je doorbraken op die vlakken in je leven waar je vast zit. En ik gun je verzachting naar die delen in je die om aandacht vragen, zodat jullie als team de toekomst in reizen en niet als tegenstrijdige krachten die beide een andere kant op willen.


Mijn coaching is voor jou

  • Als je een nieuwe levensfase ingaat en kloppende keuzes wilt maken met betrekking tot de invulling van je toekomst.
  • Als je voelt dat het leven meer in petto voor je heeft dan wat je er nu uithaalt en je hulp nodig hebt bij het verkennen van jouw doel/purpose en het vormgeven ervan.
  • Als je tegen terugkerende obstakels in je leven aanloopt en de indruk hebt dat je niet vooruit komt.
  • Als je na een periode van stilstaan (bijvoorbeeld een burn-out) weer in beweging wilt komen, maar niet zo goed weet waar te beginnen.
  • Als je duurzame verandering wilt realiseren in je leven (stress management, privé-werkbalans, zelf-liefde, dromen realiseren enz.)


Mijn werkwijze

Jouw coachvraag staat centraal in het traject. De coaching die ik bied is prikkelend en overbrugt de situatie van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn. Elke vorm van loopbaan- en levenskeuzes kunnen hierbij aan bod komen.

Om dit proces te doorgronden stel ik verdiepende vragen, ben ik je klankbord en spiegel voor je gedachten-wirwar en help ik je om belemmerende overtuigingen te keren. Ik leg de focus op bewustzijnsvergroting en zelfcompassie voor duurzame en blijvende verandering. Met nieuwe inzichten over jezelf en je handelen, leer je keuzes maken die 100% voor jou kloppen én deze op te volgen.

Ik geloof niet in “one size fits all” en elk traject is maatwerk en op jouw proces afgestemd. We werken gestructureerd en met een praktische, hands-on aanpak. Zelfgekozen huiswerkopdrachten overbruggen de tijd tussen de sessies in. Met grip op de zaken en zelfvertrouwen sta je aan het stuur van je leven.

En we doen op jou afgestemde oefeningen, zoals bewustwordings-, ontspannings-, mindfulness-, meditatie- en yogaoefeningen. Deze helpen je om meer in contact te komen met jouw behoeften en verlangens.


KLAAR OM GECOACHT TE WORDEN?

Kies een van onderstaande mogelijkheden. De pakketen zijn altijd net iets voordeliger geprijsd dan gewoon losse sessies. Mijn losse uurtarief is EUR 85,- per uur (exclusief BTW).

GRATIS Speed-coaching sessie

Onder het genot van een (zelf gezet) kopje koffie maken we kennis via ZOOM en ervaar je wat coaching voor jou kan betekenen.

Dat wil ik

Kom (weer) in beweging pakket

Vaardigheden voor meer helderheid & voldoening in je dagelijks leven dmv een coachingstraject van 4 maanden.

Lees meer

Diving deep pakket

De grondige aanpak voor meer helderheid & voldoening in je dagelijkse leven dmv een coachingstraject van 8 maanden.

Lees meer

Diving deep pakket + yoga retreat

De grondige aanpak voor meer helderheid & voldoening in je dagelijkse leven dmv een coachingstraject van 8 maanden én een yoga retreat.

Lees meer

Anderen over hun ervaringen

Linda
Sparkling Pyrenees

Om mee te gaan met de retreats van Karolien heb je geen argumenten nodig, alleen tijd.

Edo
Sparkling Pyrenees

In een paar woorden een retreat beschrijven waar nooit voldoende woorden voor zijn, dan springen deze woorden eruit; open, liefdevol, verbonden, magische plek! Dit was mijn eerste yoga retreat en heb van ervaren groepsgenoten begrepen dat ik meteen verwend ben met een zeer hoge lat. Dit bleek een dermate goede onderhoudsbeurt voor mezelf, zowel geestelijk als fysiek, dat ik mezelf heb beloofd dit het begin te laten zijn van een lange traditie.

Eva
Coaching

Creative Consciousness straalt van Karolien af. Door met haar te praten, ben ik me bewust geworden van bepaalde beslissingen die ik maak, die zorgen dat ik niet doe wat ik echt wil. Met dit inzicht kon ik dingen gaan veranderen en dat heeft invloed op mijn leven én dat van anderen.

Bas
Sparkling Pyrenees

Mijn eerste retreat. Niet mijn laatste. Prachtig werk met Karolien & Inge en lieve deelnemers. Het heeft me rust gebracht in een heel drukke periode. Goed om mijn lijf weer te voelen en hoe daaraan te kunnen werken…

Ellen
Coaching

Waar ik naar toe wil weet ik, maar soms zie ik niet hoe ik daar kom. Dan is daar gelukkig mijn coach Karolien die door middel van haar doeltreffende vragen altijd weer licht in de duisternis brengt. Daardoor kan ik weer verder lopen en mijn doel bereik. Dat wens ik iedereen!

Florijn
Coaching

Sterke combinatie tussen het stellen van de juiste vragen en het bieden van inspiratie. Het sloot perfect aan op mijn proces. Gecoacht worden door Karolien heeft concrete transformatie teweeg gebracht bij mij. Aanrader!

Muriel
Coaching

Ik heb (nog meer) leren begrijpen hoe manifestatie en law of attraction werkt en in dit jaar m'n dromen waar zien worden!