Yoga@Home #coronatimes #stayhome #staypositive

Het leven staat op zijn kop en we zijn allemaal bezig een nieuwe balans te vinden in de dingen van alle dag. Veel doen we vanuit huis, we zitten meer tijd samen op elkaar en als je klein woont, zoals ikzelf dan wil je soms gewoon je dierbaren achter het behang plakken! Yoga houd mij in balans en daarmee veerkrachtig zodat ik met de nieuwe uitdagingen allemaal om kan gaan. Klik op de foto voor het verhaal "achter de schermen" van mijn leven in coronatijden.

Alle yogascholen waar ik les geef hebben inmiddels de switch gemaakt naar een online les aanbod.

Svaha Yoga 
Streamt live lessen via YouTube en een weeklijks groeiend aanbod wordt aangekondigd via Tumblr. Het zijn de lessen zoals je gewend bent met Mantra zingen en lekker muziek in de les. Dat is mogelijk dankzij onze bevriende muzikanten (Krishan Das, Astrud Castillo, Prem Joshua, Maneesh de Moore, David Lurey, Monica Page, moody orchestra en eigen opnames) die hun muziek gratis ter beschikking stellen voor de live-streams. _/|\_
Je kan losse lessen volgen, je hoeft niet persé een abonnement te hebben. Meer info lees je in de link hieronder.

Svaha Online Lessen


Yoga School Noord 
Is ook met een uitgebreid rooster online. Via ZOOM brengen wij de lessen in je huiskamer. Je hebt alleen een matje nodig. Je kan er per week een membership kopen voor 16 euro en dan kan je een hele week onbeperkt lessen volgen - live en opnames terugkijken wanneer je wilt. Dat lijkt me een heel goede deal! 

Yoga School Noord Online Lessen


Yoga Spot 
Heeft inmiddels een ruim rooster met veel yin, restorative, pilates, vinyasa en veel aandacht voor adem: Yin & Breath, Flow & Breath, Wim Hof Breathing enz. Je kan een Weekly Online Memebership nemen waarmee je toegang krijgt tot de live-streams (via ZOOM) en de video’s van de lessen die we die week hebben opgenomen.

Yoga Spot Online Lessen