Yoga in tijden van Corona

Online yoga was dé oplossing van deze crisis. Het slappe aftreksel van het échte werk en ook zó handig! Want in een handomdraai had ik m'n favoriete yogadocenten van over de hele wereld in mijn eigen woonkamer zitten. 

Voorlopig zal dit nog even doorgaan en tegelijk maakt Yogaland gebruik van de versoepeling van de maatregelen en gaan we massaal naar buiten, want daar mogen we alweer écht yogales geven. 

WAAR KAN JE MIJ VINDEN?

Woensdags @ Svaha Yoga  (vanaf 10 juni!)
18:00 All Level Vinyasa Flow
YouTube live-stream, aanmelden kan via de Svaha-website.

Donderdags @ Rembrandt Park (vanaf 11 juni!)
9:15 Een uurtje yoga om de dag mee te beginnen in het park 
Aanmelden via karolien@mtyc.nl, plekken zijn beperkt.

Vrijdags @ Yogaschool Noord
9:00 Sweat & Glow
10:30 Breath & Gentle Flow
Via ZOOM of buiten in de tuin als het weer het toelaat. Meer info via website van Yogaschool Noord.

Zaterdags @ Svaha Yoga 
10:00 All Level Vinyasa Flow
YouTube live-stream, aanmelden kan via de Svaha-website.


Svaha Yoga  Streamt nog steeds live lessen via YouTube. Het zijn de lessen zoals je gewend bent met Mantra zingen en lekker muziek in de les. Dat is mogelijk dankzij onze bevriende muzikanten (Krishan DasAstrud Castillo, Prem Joshua, Maneesh de Moore, David Lurey, Monica Page, moody orchestra en eigen opnames) die hun muziek gratis ter beschikking stellen voor de live-streams. _/|\_ Je kan losse lessen volgen, je hoeft niet persé een abonnement te hebben. Meer info lees je in de link hieronder.

Svaha Online Lessen

Yoga School Noord  heeft een eigen binnentuin en als het weer het toelaat worden de lessen buiten aangeboden. Je kan daar bij zijn door je aan te melden via hun website. Als het weer slecht is vinden de lessen via ZOOM plaats. 

Yoga School Noord Online Lessen