Sweet Sunday* Kirtan

Samen mantra's zingen.
*Meestal op zondag, soms ook losse pop-ups maar wel altijd sweet.

WANNEER
3 maart 2024

16:30-18:00 Yogaschool Noord NDSM aanmelden

5 april 2024
20:00-21:30 Svaha Yoga Jordaan (just show up, bring cash)

12 april 2024
20:00-21:30 Svaha Yoga Jordaan (just show up, bring cash)

5 mei 2024
16:30-18:00 Yogaschool Noord NDSM aanmelden

2 juni 2024
16:30-18:00 Yogaschool Noord NDSM aanmelden

24 juli 2024
SAVE THE DATE voor een heel speciaal - het dak gaat eraf - kritan event

Word lid van onze WhatsApp groep. Dan ben je altijd direct op de hoogte van onze kirtans en hoe je je daarvoor kan aanmelden.

Lid worden WhatsApp groep

Voor- en achteraf is er tijd voor een gezellig theetje en praatje. Kinderen ook welkom, mits ze het zelf leuk vinden natuurlijk.

LOCATIE's
Yogaschool Noord NDSM
- Plotterstraat 24, Amsterdam
Svaha Yoga Jordaan
- Willemsstraat 133 Amsterdam

INVESTERING
Deze mantra cirkels worden je GRATIS aangeboden.
Een kleine donatie is welkom om onze uitgaven te dekken en de locaties die hun ruimte gratis ter beschikking stellen te sponsoren ♡

WAT IS KIRTAN?
Kirtan – het zingen van mantra’s in een groep – is een eeuwenoude traditie uit India die steeds meer aan populariteit wint vanwege zijn positieve uitwerking.

Karolien – lid van The Bhakti Groove en docent bij Yogaschool Noord – zegt hierover: “Het zingen van mantra’s is voor mij als een zesbaanse snelweg uit m’n hoofd m’n hart in.” Mantra betekent letterlijk “bevrijding van je mind” en dat kan je voelen. De klank en melodie van elke mantra creëert een bepaalde vibratie die invloed heeft op je energetische lijf waardoor onzuiverheden en hinderlijke gedachtepatronen worden opgelost. Je zakt uit je hoofd in je hart en ervaart de bliss die daar altijd aanwezig is, maar zo vaak bedolven ligt onder al onze beslommeringen en drukke gedachtes. Deze bliss voel je vooral in de stilte ná de mantra.

De mantra cirkels zijn geen performance. Iedereen mag meedoen en het gaat er ook niet om hoe mooi je zingt.

THE BHAKTI GROOVE
De Bhakti Groove bestaat uit een groep toegewijde mantra spelers, zowel professionele muzikanten als amateurs. De Groove is ontstaan naar aanleiding van een retraite bij een ashram in de Zwitserse Alpen. Zij wilden de sfeer en het gevoel van diepe verbinding met het veld van universele liefde wat ze daar telkens weer ervaren mee de berg afnemen en met zoveel mogelijk mensen gaan delen. Wanneer ze kirtans organiseren dan gaat het niet om hen. Zij delen “gewoon” hun practice met jou en nodigen je uit daar naar hartenlust aan deel te nemen.

Blijf direct op de hoogte van onze kritans en speciale events door je aan te melden voor onze WhatsApp groep. Dan krijg je direct een uitnodiging voor onze eerstvolgende kirtan en mis je ook onze last-minute spontane gatherings in zonnige parken niet.

Lid worden WhatsApp groep