Heart openers or back breakers? - Masterclass

Zou jij de brug willen kunnen beoefenen zonder het gevoel te hebben uit elkaar te scheuren? Zou je het leuk vinden om verschillende varianten van andere achterover buigingen te verkennen en een versie te vinden die dienend is aan jouw lijf? Of fantaseer jij misschien over al die “moeilijke shit” als drop-backs in brug, dancer pose en scorpion pose? En dat dan ook nog op een relaxte en elegante manier doen?

Deze workshop biedt dit allemaal en meer. Het is leuk, het is veilig en vooral een waardevolle aanvulling op je yoga practice.

Of je nou relatief nieuw bent met yoga of al meer ervaring hebt, deze workshop is een boost voor jouw begrip van de houdingen op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak en je leert wat nodig is om de houdingen onder de knie te krijgen.

We gebruiken riemen, blokken en de muur om de houdingen te verkennen. Karolien zal je stap voor stap door de uitdagingen van elke houding heen begeleiden en tips geven over hoe je ze het beste kan uitvoeren. Verwacht persoonlijke aandacht, hands-on adjusts en tips die je in de gelegenheid stellen deze houdingen zelfstandig te beoefenen wanneer je maar wilt.

Wanneer
13 oktober
15 december

Tijd & locatie

18:15-20:30 | Yogaschool Noord, locatie Nachtegaalstraat

Investering
EUR 49,-

Aanmelden kan via de website van Yogaschool Noord *

*Je komt via deze link uit op het algemene overzicht van alle workshops bij Yogaschool Noord die op datum zijn gerangschikt. Even scrollen tot dat je hem tegenkomt, erop klikken en aanmelden. Als het niet lukt, stuur me ajb een e-mail via karolien@mtyc.nl.