Harmonium Les

Wil je harmonium leren spelen om jezelf te begeleiden terwijl je mantra’s zingt? Of omdat je het in je yogalessen wilt integreren. Dat kan!

In deze tijden – kali yuga, het meest donkere en chaotische tijdperk waar we volgens de yogafilosfie inzitten – is het pad van bhakti-yoga het krachtigste wat we kunnen bewandelen zeggen ze vanuit de bhakti-yoga traditie ;)… ik neem het met een korrel zout, maar geloof het wel, omdat ik de kracht van chanten elke keer ervaar.

Het is een zesbaanse snelweg je hartje in. En wanneer we in ons hart zijn, dan kunnen we op een meer harmonieuze en respectvolle manier met onszelf en anderen contact leggen. Dat is het begin van die mooie wereld, die John Lennon bezingt in Imagine.

Workshops Eerste Kennismaking met Harmonium - leer de basics

Om de zoveel tijd organiseer ik een eerste kennismakingsworkshop voor mensen die nog niet eerder harmonium hebben gespeeld. Dat is een laagdrempelige mogelijkheid om het instrument te ontdekken en er een feeling bij te krijgen. Je leert hoe je jouw harmonium-sessies (met je zelf of in groepen) opent met AUM. Je leert een eerste mantra spelen en alles wat je aan basics moet weten om lekker op gang te komen.

Als je door het mantra-virus gepakt bent, dan kunnen we na deze kennismaking afspraken maken over vervolglessen. Ik vertel je graag meer over hoe dat in z’n werk gaat als we elkaar voor het eerst zien.

De eerstvolgende data voor deze basis workshop zijn op: 
woensdag 21 februari 13:30-15:30
donderdag 14 maart 18:30-20:30
dinsdag 28 mei 19:00-21:00

Wat kost de basis workshop?
Ik werk op basis van donaties en hanteer daarvoor een range van 55-75 euro voor deze sessies van 2 uur. Je mag zelf invoelen wat je het voor jou waard vind en wat je kan missen. De worskhop gaat door bij minimale opkomst van 2 mensen. Er is plek voor maximaal 4. 

Mochten de data jou niet uitkomen, kan je dat kenbaar maken op het aanmeldformulier hieronder.

Reguliere lessen

Als vervolg op de kennismakingsworkshop, of als je al ervaring hebt, spreken we 1-op-1 sessies af. De lessen vinden plaats bij mij thuis in Amsterdam (oud-west) en duren 45-60 minuten. Je hoeft niet je eigen harmonium mee te nemen. Ik heb er altijd voldoende staan.

Aanmelden