WeerKracht - in 5 sessies naar meer plezier en veerkracht in je dagelijks leven


Lockdown is getting at us. Ik denk dat ik voor velen spreek als ik dat zeg. Iedereen mist op zijn of haar manier het “gewone” leven. Voor velen is de rek eruit, maar we moeten nog even door, want terug naar de vrijheden zoals we ze kennen zit er nog niet volledig in, of krijgt een hele andere vorm. Dat is op z’n minst gezegd best wel even slikken.

Dit programma van 5 sessies verdeeld over een periode van 5 tot 10 weken is voor jou…

 • als je meer plezier en flow in je dagelijkse leven wilt ervaren.
 • als je veel ballen in de lucht aan het houden bent maar merkt dat de fun er vanaf is en je snakt naar een adempauze (en nog even door moet dus).
 • of als je juist een tijdje hebt “stilgestaan” en je wilt weer in beweging komen, maar weet niet zo goed waar te beginnen.
 • als je je gezonder en vitaler wilt voelen.
 • als je ziet dat je beter voor je zelf “moet” gaan zorgen, maar daar om welke reden dan ook niet in slaagt. Denk hierbij aan verandering van dieet, nieuwe gewoontes aanleren, beter voor je eigen behoeftes opkomen enz.
 • als je je veerkrachtiger en meer in balans wilt voelen.
 • als je met meer zin wilt opstaan omdat je weet waar je het allemaal voor doet. Kortom visie en daadkracht hebben.

Ja dit lijkt me wat. Ik meld mij aan.

Sinds 2017 werk ik als bewustzijnscoach met mensen die bewuster vorm willen geven aan hun leven. Van reactie naar creatie. Wat bewustzijnscoaching toevoegt aan conventionele coaching is - ja je raadt het al - bewustzijn. Tijdens de coaching verruimen we jouw bewustzijn. Je gaat dingen zien die je eerder niet zag, waardoor je keuzes kan gaan maken die (nog) beter bij jou passen. En nog veel belangrijker; je leert ze opvolgen. Daardoor blijf je in beweging in lijn met wat jij belangrijk, leuk en nuttig vindt. 

Het afgelopen halve jaar heb ik mij bijgeschoold en ik wil de nieuwe en krachtige tools gaan inzetten. De gezamenlijke noemer van wat ik heb geleerd is dat ik je nog beter kan ondersteunen om meer in lijn te gaan leven met je verlangens en dromen en dat je je daarin niet langer laat tegenhouden door belemmerende overtuigingen en angsten. Op die manier ervaar je meer plezier, meer zingeving, leer je waar nodig beter voor jezelf zorgen en vanuit deze basis kan je de uitdagingen van jouw dynamische leven allemaal aan.

Deze coaching vul ik aan met elementen uit mijn jarenlange ervaring met mindfulness, yoga en meditatie.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om binnen dit pakket 1x gratis aan te sluiten bij mijn huiskameryogalessen waar ik aan maximaal 2 mensen tegelijk les geef. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Dit is wat je krijgt:

 • 5 coachingsessies via Zoom of telefoon van 90 minuten per sessie
 • 1 huiskameryogales
 • Hand-outs en worksheets om geleerde tools te blijven gebruiken
 • Contact per email tussen de sessies in
 • Geluidsopname van een meditatie om thuis in eigen tijd te beoefenen
 • Filmopname van de “So energizing, you don’t need your coffee anymore yoga workout”. 20 minuten op kundalini yoga geïnspireerde adem- en lichaamsoefeningen die je energetisch wakker schudden en schoon poetsen. Perfect voor in de ochtend.

Dit is wat het je oplevert:

 • Zicht op je verlangens en dromen.
 • Een plan om daar aan te werken of ze een prominentere plaats in je leven te geven.
 • Zicht op dat wat je ervan weerhoudt meer te doen van wat je leuk, belangrijk en nuttig vindt en het dan dus tóch te doen, maar met meer begrip en inzicht.
 • Tools en technieken die je in je dagelijks leven kan integreren voor meer flow en plezier.
 • Gedurende de coaching ben ik jouw stok achter de deur om verandering teweeg te brengen. Daarna heb je voldoende handvatten om op het ingeslagen pad door te gaan.

Dit traject is een PILOT. En altijd als ik iets nieuws uitprobeer, dan doe ik dat op kleine schaal en kan ik dankzij jouw feedback schaven aan de inhoud. Jij krijgt gewoon goede en in de praktijk beproefde coaching en ik leer van het proces. In ruil voor een fixe korting, geef jij mij achteraf feedback en schrijf je een recentie die ik op m'n social media en website kan gebruiken. Deal?

Ik heb maximaal plek voor 10 mensen, dus wacht niet te lang.

Wat kost het?

Dit pakket heeft een waarde van € 685,-* en je krijgt het voor slechts € 275,-*. Dat is dus maar € 55,-* per sessie van anderhalf uur. Voor het geld hoef je het dus niet te laten. Gaan we elkaar ontmoeten?

*Prijzen zijn inclusief BTW

Ja dit lijkt me wat. Ik meld mij aan.