Ben jij of ken jij iemand die hulp in de vorm van coaching kan gebruiken?

Ik ben doelgericht op zoek naar mensen die zichzelf klein houden en niet durven gaan voor hun dromen. Je loopt tegen van alles aan en voelt je ontevreden/gefrustreerd over de gang van zaken. Je wil meer dan wat je nu ziet manifesteren of dat het anders gaat: meer flow, minder struggle bijvoorbeeld; of meer leven vanuit het hart dan vanuit je hoofd; of dat ene project nou eens écht oppakken en in de markt zetten; of jouw unieke bijdrage gaan delen met mensen... En je staat open om met mij de ontdekkingstocht aan te gaan naar je obstakels en je hulpbronnen en te bewegen naar een leven waarin jij doet wat jij wilt in harmonieuze afstemming met je binnen- en buitenwereld.

Waarom deze actie?
Onlangs heb ik een training afgerond waarin ik zeer waardevolle tools heb geleerd die ik ga integreren in mijn coaching. Om er de gewenste souplesse in te krijgen die ik voor me zie heb ik de tools in modules geclusterd zodat ik doelgericht kan oefenen. Mijn doel is om alle tools vrij en moeiteloos daar waar nodig in te kunnen gaan zetten. Elke module bestaat uit 3 coachsessies van 60-75 minuten per keer.

Wil jij hiervoor mijn “proefkonijn” zijn?
Jij helpt mij met het verfijnen van mijn vaardigheden en zélf ontvang je deze krachtige tools tegen een zeer gereduceerd tarief. Als je ze leert integreren en toepassen in je eigen leven, dan beloof ik je dat ze je zullen helpen jouw dromen waar te maken.

De modules

  1. Innerlijke Criticus: Zicht hebben op de rol en het belang van onze innerlijke criticus & hoe je leert ermee om te gaan en toch je diepste verlangens vorm te geven.
  2. Callings & Angst: Wat roept jou in dit leven? Wat mag er door jou heen manifesteren? En hoe ga je om met de belemmerende overtuigingen en angsten die in deze context hun kop op steken?
  3. Slimme zetten ontwerpen: Uitstelgedrag ontmantelen en slimme zetten ontwerpen om vooruit te bewegen in de richting van je dromen.
  4. Krachtige communicatie skills voor die belangrijke gesprekken waarin je opkomt voor jezelf en wat jij belangrijk vindt (kortom: onderhandelingen voeren op een prettige niet-poot-uitdraaiende manier en daarmee samenwerkingen aangaan waarbij beide partijen in hun kracht staan).

Module 1 vormt het vertrekpunt voor wat volgt. Er zit een logische opbouw in de modules en ik raad je aan deze aan te houden, maar als je na module 1 graag met iets anders uit de lijst door wilt, kunnen we dat bespreken. 

Aan het eind van elke module kijken we wat er aandacht wil en of je verder wilt. Losse modules volgen kan dus (met als voorwaarde dat we module 1 hebben gedaan).

Verwacht wonderen en blijf realistisch; het zijn “maar” 3 sessies van 60-75 minuten die je helpen dat te gaan zien wat je eerder niet zag waardoor je meer in je kracht kan gaan staan.

Wat mag het kosten?
Je krijgt van mij 3 coachsessies van 60-75 minuten via ZOOM rondom een bepaald thema. Deze drie sessie hebben een waarde van 135,- euro en krijg je voor het ultieme proefkonijnenprijs van maar 33,- euro.

Aanmelden