Boost your balance practice - Masterclass

Jij wilt...

... hoofdstand kunnen doen in het midden van de zaal, elegant op één been balanceren en het geheim ontrafelen van crow-pose waarin het lijkt alsof de zwaartekracht een gemeen spelletje met je speelt ;).

In deze masterclass leer je hoe je verantwoord op je hoofd en handen balanceert en wat je kan doen om je eigen spierkracht te versterken zodat je het niet continu aflegt tegen de zwaartekracht. 

Balans is een kwestie van durven loslaten

Naast je eigen kracht en inspanning is balans een kwestie van durven loslaten, durven vallen en je overgeven. Dát maakt het ook zo spannend. Dus daar gaan we ook mee aan de slag; met de angst om te vallen zodat je letterlijk en figuurlijk een vrijer mens wordt die zich onbevangen en met zelfvertrouwen kan bewegen in het leven.

We leggen de focus op basis houdingen* waaronder hoofdstand en crow-pose, plus oefeningen om het lijf voor te bereiden hierop. Je krijgt voldoende handvatten om de houdingen zelfstandig te gaan beoefenen.

Wanneer
6 maart 2023

Tijd & locatie

18:15-20:30 | Yogaschool Noord, locatie Nachtegaalstraat

Investering
EUR 49,-

Aanmelden kan via de website van Yogaschool Noord

*voor meer gevorderde houdingen willen we een aparte masterclass aanbieden als er genoeg interesse is. Ik verzamel belangstelling daarvoor. Stuur mij een e-mail via karolien@mtyc.nl.