5-weekse Pranayama verdieping - ongoing

In blokken van 5 aaneengesloten weken ontmoeten we elkaar op woensdagochtend om 7:00-8:00 uur via ZOOM. Ik hoor je al zuchten “Nee, geen ZOOM!” Maar stel je oordeel heel even uit!

Ik heb zelf ervaren dat wanneer je een live workshop* hebt gehad, het samenkomen via ZOOM een heerlijk laagdrempelige manier is om met de Pranayama beoefening door te gaan. Je rolt je bed uit en gaat zitten op je meditatiekussentje, zet de ZOOM aan en je wordt door alles heen begeleid. De ochtend is bij uitstek het moment voor pranayama en je zet daarmee de toon voor de dag.

De Workshop Yogic Breath moet zijn gevolgd om aan deze lessen te kunnen deelnemen. Hij vormt namelijk de basis waarop we gaan bouwen. De eerste les van elk blok van totaal 5 lessen focust op het uitleggen en/of herhalen van de technieken en het introduceren van wat we de komende vijf weken gaan doen. In de weken die volgen gaan we herhalen en verdiepen. Wanneer een blok eenmaal is gestart kunnen er geen nieuwe mensen instromen. Op die manier is er steeds minder uitleg nodig en kunnen we samen meer gaan zakken in de meditatieve ervaring.

Tussen de bijeenkomsten in ga je – vrijwillig – aan de slag met een oefening die ik je aanreik. Je bepaalt zelf of je er dagelijks mee bezig wilt zijn of niet. De woensdagen zijn in ieder geval jouw stok achter de deur.

Na 5 weken is een blok afgerond en bied ik een nieuw blok aan met een nieuwe combinatie van deels bekende en deels nieuwe pranayama oefeningen.

Bij genoeg belangstelling kan ik een pranayama les op een andere dag en tijdstip gaan aanbieden. Laat het me weten als je dat fijn zou vinden.

Wanneer vindt het plaats?

Data BLOK 1
Woensdag 7:00-8:00 uur
20, 27 juli, 3, 17, 24 augustus (Let op! Geen les op 10 augustus)

Data BLOK 2 - Energiek het najaar in
Woensdag 7:00-8:00 uur
14, 21, 28 september, 5, 12 oktober

Data BLOK 3 - Blij en evenwichtig in de decemberdrukte
Woensdag 7:00-8:00 uur
23, 30 november, 7, 14, 21 december

Investering?
EUR 55,- per blok van 5 lessen

Aanmelden?

Nog vragen? Stuur me een mail

* De Workshop The Power of Yogic Breath moet zijn gevolgd om aan deze lessen te kunnen deelnemen. Of je hebt al een goede basis. Laten we in dat geval even bellen hierover.