Boost your balance practice - Masterclass

Heb je altijd al hoofdstand in het midden van de zaal willen kunnen doen zónder gevaar voor je nek? Heb je zin om verschillende varianten van zoiets als schouderstand te verkennen en een versie te vinden die dienend is voor jouw lijf? En wat dacht je van kennismaken met handstand en andere “angstaanjagende” inversies of uitzoeken hoe je je balans houdt in crow-pose (bakasana)?

Deze workshop biedt dit allemaal en meer. Het is leuk, het is veilig en vooral een waardevolle aanvulling op je yoga practice.

Of je nou relatief nieuw bent met yoga of al meer ervaring hebt, deze workshop is een boost voor jouw begrip van de houdingen op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak en je leert wat nodig is om de houdingen onder de knie te krijgen.

We gebruiken riemen, blokken en de muur om de houdingen te verkennen. Karolien zal je stap voor stap door de uitdagingen van elke houding heen begeleiden en tips geven over hoe je ze het beste kan uitvoeren. Verwacht persoonlijke aandacht, hands-on adjusts en tips die je in de gelegenheid stellen deze houdingen zelfstandig te beoefenen wanneer je maar wilt.

Wanneer
22 september
24 november

Tijd & locatie

18:15-20:30 | Yogaschool Noord, locatie Nachtegaalstraat

Investering
EUR 49,-

Aanmelden kan via de website van Yogaschool Noord *

*Je komt via deze link uit op het algemene overzicht van alle workshops bij Yogaschool Noord die op datum zijn gerangschikt. Even scrollen tot dat je hem tegenkomt, erop klikken en aanmelden. Als het niet lukt, stuur me ajb een e-mail via karolien@mtyc.nl.