Een 6-baanse snelweg uit je hoofd je hart in - dát doet mantra zingen voor mij

Mantra’s kan je in stilte, mentaal herhalen, neuriënd voor jezelf zingen of in een groep. Het zingen van mantra’s is een eeuwenoude traditie uit India die steeds meer aan populariteit wint vanwege zijn positieve uitwerking. Mantra betekent letterlijk “bevrijding van je mind” en dat kan je voelen. De klank en melodie van elke mantra creëert een bepaalde vibratie die invloed heeft op je energetische lijf waardoor onzuiverheden en hinderlijke gedachtepatronen worden opgelost. Je zakt uit je hoofd in je hart en ervaart de bliss die daar altijd aanwezig is (maar zo vaak bedolven ligt onder al onze beslommeringen en drukke gedachtes). Deze bliss voel je vooral in de stilte ná de mantra.

SWEET SUNDAY KIRTAN - maandelijkse mantra singing circles met de Bhakti Groove

Één keer per maand op zondag namiddag organiseer ik samen met mijn vrienden van de Bhakti Groove een kirtan – dat is mantra’s zingen in een groep.

De mantra cirkels zijn geen performance. Iedereen mag meedoen en het gaat er ook niet om hoe mooi je zingt. De Bhakti Groove bestaat uit een groep toegewijde mantra spelers, zowel professionele muzikanten als amateurs. Het gaat niet om ons. Wij delen onze practice met jou en nodigen je uit daar aan deel te nemen.

Wanneer?
19 december / 23 januari / 20 februari (meer data volgen)
13:30-15:00 uur

Waar?
Yogaschool Noord
Nachtegaalstraat 157 (ingang via Havikslaan 20-22)
1021 EZ Amsterdam Noord
Parkeren: ma-zo 09.00-19.00 uur | ca. 1,50 euro/uur

Aanmelden
Graag aanmelden via het online reserveringssysteem van Yogaschool Noord (ga naar YOGA >> ROOSTER). De aanmelding helpt ons om te kijken hoeveel mensen we kunnen verwachten. Op dit moment is het aantal plekken beperkt tot 20.

Investering
Deze mantra cirkels worden je GRATIS aangeboden.
Een kleine donatie is welkom om onze uitgaven te dekken ♡


HARMONIUM  LES

Wil je harmonium leren spelen om jezelf te begeleiden terwijl je mantra’s zingt? Of omdat je het in je yogalessen wilt integreren. Dat kan!

De eerste les krijg je grátis van mij!

Zó belangrijk vind ik het dat je kennis maakt met de kracht van mantra. In deze tijden – kali yuga, het meest donkere en chaotische tijdperk waar we volgens de yogafilosfie inzitten – is het pad van bhakti-yoga het krachtigste wat we kunnen bewandelen zeggen ze vanuit de bhakti-yoga traditie ;)… ik neem het met een korrel zout, maar geloof het wel, omdat ik de kracht van chanten elke keer ervaar.

Het is een zesbaanse snelweg je hartje in. En wanneer we in ons hart zijn, dan kunnen we op een meer harmonieuze en respectvolle manier met onszelf en anderen contact leggen. Dat is het begin van die mooie wereld, die John Lennon bezingt in Imagine.

Als je door het mantra-virus gepakt bent, dan kunnen we na de eerste les afspraken maken over vervolglessen. Ik vertel je graag meer over hoe dat in z’n werk gaat als we elkaar voor het eerst zien.

Aanmelden